Spond-logo

Spond - aktivitetskalender

Korpset benytter seg av Spond, og all informasjon om aktiviteter og arrangement vil fortløpende bli lagt ut der. Musikanten er lagt til i det korpset hxn tilhører, så dere vil kun få den informasjon som gjelder ditt barn. Korpset anbefaler alle å laste inn Spond appen, også musikantene. Alle foreldre og musikanter vil ha den samme informasjonen og mulighet for å besvare arrangement. Foreldre vil se hva musikanten eventuelt har svart på, men ved at de har tilgang vil de selv kunne planlegge og se hva som skjer fremover.   

Det anbefales å få Spond synkronisert i din digitale kalender. Det gjør du på følgende måte: 
  1. Innstillinger (øverst til venstre i appen)
  2. Innstilling for kalender
  3. Velg hvilken av dine mailer som skal brukes som standard for kalenderen 
  4. Gå så videre med Karlsrud Skoles Musikkorps, og legg inn mailen for både «Hovedgruppen» samt det korpset musikanten går i (den/de gruppene som musikanten er lagt inn med i Spond). Da får du opp alle arrangement som ditt barn skal delta på, men ikke øvrige arrangement. Husk å endre Undergruppe-innstilling når musikanten går over til et annet korps.  

Det kan komme endringer i arrangement, og da er det fint at du får varsel om dette. Vi anbefaler derfor alle å ha på «push»-varsel for Spond. Det gjør du på følgende måte: 
  1. Innstillinger (øverst til venstre i appen) 
  2. Innstilling for Pushvarsel
  3. Anbefaler å ha skrudd på varsler fra KSM Spond’en  
Korpset oppfordrer alle til å være tidlig ute med å gi beskjed dersom musikanten ikke har anledning til å være med på et oppsatt arrangement, slik at korpset da eventuelt kan gjøre de nødvendige justeringer. Når vi planlegger så utgår vi fra at alle deltar.  
Søk
Driftes av Styreportalen AS