Bli med i korpset!

Å spille i korps er sosialt og moro. Korps gir deg venner for livet og unike opplevelser.


Korpsåret starter på høsten sammen med skolestart. På våren har vi en dag hvor alle interesserte kan komme og få informasjon om korpset og prøve korpsinstrumenter.  I 2024 blir det tirsdag 28. mai fra kl 18.30 i B-bygget på Karlsrud skole. Vi tar opp barn som starter i 3. klasse samme høst som de starter i korpset - i år de som er født i 2016 eller før.

Dersom ditt barn har lyst til å melde seg inn i korpset vårt åpner vi påmelding på våren. Har barnet ditt litt erfaring fra tidligere kan dere ta kontakt med oss på epost, så vurderer vi om vi kan ta inn nye korpsbarn midt i året.

P.S. Vi har også eget opplegg for eldre barn som kunne tenke seg å begynne i korpset (både du som aldri fikk begynt i korps da du var yngre eller deg som har sluttet, men kunne tenke deg å begynne igjen).  

Hvem er vi?

Karlsrud skoles musikkorps er et skolekorps med elever fra Karlsrud skole og Lambertseter skole samt eventuelt andre i rette alder som er bosatt i lokalmiljøet, men er elever ved andre læresteder. 

Vi tar også imot andre musikanter som ønsker å spille hos oss selv om de ikke bor i nærmiljøet.

Hos oss er alle velkomne.  

Vårt motto er trivsel og glede i alle ledd!

ved utgangen av 2023 besto korpset av 83 musikanter fordelt på tre korps:

  • 52 musikanter i Hovedkorpset 
  • 17 musikanter i Juniorkorpset 
  • 14 musikanter i Aspirantkorpset
Vi har profesjonelle dirigenter og instruktører, de resterende som jobber i korpset er frivillige foreldre til barn som spiller i korpset. Alle som ønsker å bidra til korpset på noen som helst måte er hjertelig velkommen til å ta kontakt på karlsrud.musikkorps@gmail.com.  
For nye musikanter skjer vårt hovedopptak i mai/juni med oppstart påfølgende høst. Til høsten vil vi sammen velge instrument som egner seg, og som barnet har lyst å spille.

Nedre aldersgrense for å begynne i korpset er at man har gått minst 2 år på skolen når man begynner om høsten (så de som går i andre klasse når det informasjonsmøte er hjertelig velkomne til å begynne). Det er ingen øvre grense for hvor gammel man kan være for å begynne i korpset.

For musikanter som har spilt tidligere, så har vi fleksibelt inntak – ta i tilfellet direkte kontakt med korpset: karlsrud.musikkorps@gmail.com

Utmelding

Har tiden kommet for at dere velger å melde musikanten ut av korpset så gjør dere det ved å fylle ut utmeldingsskjemaet vårt:


Søk
Driftes av Styreportalen AS