Vi henter lopper til vårens loppemarked!
Tirsdag, Februar 27, 2024

20-21. april avholder korpset vårens loppemarked og vi henter lopper! Hentingene starter rett over påske, men man kan allerede bestille henting i skjemaet vårt nå. Fyll ut henteskjema her:

http://tinyurl.com/ycyta78m

Karlsrud skoles musikkorps årsmøte 2024
Onsdag, Februar 14, 2024

Styret kaller inn til årsmøte/generalforsamling 28. februar kl. 18.30 - 20.00, i kantina på Karlsrud skole. Som vanlig er det foreldremøte med litt mer informasjon etter årsmøte. De fleste sakspapirer blir sendt ut 14. februar, men lister over de som er på valg samt revisjonsberetning ettersendes. Om dere ikke kan stille selv, så kan dere gi noen andre fullmakt til å representere deg på møtet.

Du kan lese mer under Om oss og Generalforsamling i menyen over.

Ulrikke Brandstorp med Karlsrud skoles musikkorps og Lommedalen skolekorps
Tirsdag, Januar 30, 2024

Sted: Kolben kulturhus

Tid: Søndag 10. mars kl. 17.00

Beklager feil tidspunkt i tidligere post - konserten starter kl 17, kafe fra kl 16

Ulrikke Brandstorp har de siste årene vært en del av hverdagen til Norges befolkning. Både som deltager i TV-programmer som MGP, Stjernekamp og Maskorama og på scenen i hovedrollen i «Mamma Mia!» har hun imponert med sin energiske utstråling. Du kan nå oppleve Ulrikke på nært hold når hun med Karlsrud Skoles Musikkorps og Lommedalen Skolekorps er klar for å lage en underholdende kveld full av musikalske høydepunkter og god stemning!

Billetter:

eBillett: Ulrikke Brandstorp med Karlsrud Skoles Musikkorps og Lommedalen Skolekorps

Søk
Driftes av Styreportalen AS